Mari-Mar doo raspisuje konkurs za radno mesto računovođe:

Tražimo odgovorne, tačne i ažurne osobe koje su vrhunski timski igrači s visokim nivoom samokontrole i strastvene prema računovodstvu. Ako imate izvanredne sposobnosti pružanja vrhunske usluge klijentima i uživate u radu u timu, imamo odličnu priliku za vas!

poresko savetovanje

Ako ste odgovorni, tačni, ažurni ,želite da napredujete, gajite dobar timski duh, volite rad u pozitivnoj atmosferi I želite da pružite vrhunsku uslugu ovo je mesto za vas.

Naša firma koja se bavi računovodstvom traži strastvene i sposobne računovođe koji vole logiku i jednostavnost u računovodstvu. Vaša glavna odgovornost u ovom poslu će biti pružanje izvrsne usluge našim klijentima. Stoga, ako ste osoba koja ceni tačnost, ažurnost i visok nivo samokontrole, ovo bi mogao biti pravi posao za vas!

poresko savetovanje

Kao deo našeg tima, radi ćete u vrhunskom okruženju koje pruža mogućnost neprestanog usavršavanja i napredovanja u sektoru finansija. Uz podršku našeg tima i kolektivnih znanja i iskustva, imaćete priliku postati vodeći računovođa u svom području.

Ako ste spremni preuzeti izazov i pridružiti se našem uspešnom timu, javite nam se i budite deo vrhunske radne zajednice u računovodstvu!

Mail za prijave:

marko@marimar.rs

Pozovite nas
× Zapošljavamo! Saznajte više na sledećem: LINKU